Leiderschap in actie – 4 dagdelen

In deze in-company training gaan (in)formeel leiders en change agents aan de slag met hun uitdaging. Ze ontdekken hun passie en potentieel, en richten dit op de organisatie doelen. Nieuwe energie en verbindingen ontstaan. Nieuwe mogelijkheden worden realiteit.

In 4 aaneengesloten dagdelen inclusief overnachting krijgt de training extra verdieping. In 4 losse dagdelen gaan de deelnemers 'nieuw leiderschap doen in de praktijk', in een continu proces van leren en co-creëren.

“De wereld dat ben jij”

Jiddu Krisnamurti

 

“The intuitive mind is a sacred gift, and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant, and has forgotten the gift.”

Albert Einstein


Transformatie leiderschap

We presteren, handelen en ervaren volgens patronen. Ons brein heeft daarin een sterke rol, maar ons hele wezen is daarbij betrokken.

Bewustzijn is nodig voor transformatie naar een hoger potentieel. Daarmee ontdek je jouw grotere aspiratie en diepere verlangen. Je wordt bewust van jouw mentale, emotionele en fysieke patronen die dit in de weg staan. 

Een kwestie van ont-moeten, ont-spannen en ont-dekken 😀


Elementen

o   Persoonlijke ambitie en uitdaging

o   Feedback van prestatie en stakeholders

o   Inzicht in patronen

o   Oefeningen en ervaring

o   Coaching

o   Groepsinteractie

Methoden

o   Appreciative Inquiry

o   Theory U

o   Immunity to Change

o   Systemisch Werken

o   Lichaam- en ontspanningswerkLeiderschapsprogramma

De wereld verandert, steeds sneller. Vraag en aanbod verandert met nieuwe markten, technologie, digitalisering en robotisering. Tegelijkertijd hebben mensen in organisaties steeds meer behoefte aan zelfontplooiing, nieuwe uitdagingen en geluk en plezier in werk en privé.

Een nieuwe organisatie is nodig voor de uitdagingen van morgen. Een wendbare organisatie waar klant, resultaat én mens centraal staan. Waar innovatie, nieuwe uitdagingen en zelfontplooiing hand in hand gaan. Een organisatie waar groei, leren en feedback onderdeel zijn van de dagelijkse praktijk.

 

Dit concept ontwikkelprogramma is voor de leiders van nu, voor de organisatie van morgen. Het bestaat uit 10 trainingsdagen, individuele oefeningen en coaching tussen de modules. Het is gericht op de praktijk, waar het echte werk begint en het proces van leren en co-creëren start.  Dit programma kan georganiseerd voor 10-12 deelnemers. In samenwerking met partners begeleiden meerdere trainer-coaches dit programma.